Kurumsal

Hakkımızda

Evva İnşaat Ltd. Şti. olarak biz, bugün için gerekli tüm konforu sağlamakla birlikte gelecekte var olacak şekilde tasarladığımız, yüksek kaliteli olarak hayata geçirdiğimiz, insanların içinde yaşamaktan mutluluk ve gurur duyacakları yaşam alanları inşa etmekten büyük onur duyuyoruz. Kuruluşumuzdan bu yana benimsediğimiz en büyük ilkemiz olan yaşadığımız topluma, kentimize ve ülkemize hizmet etmek misyonundan sapmadan yolumuza devam etmenin gururunu yaşıyoruz.

Artan konfor, lüks ve huzur beklentilerini tüm projelerimizde birebir karşılıyor olmanın mutluluğunu yaşarken yalnızca güzel evler değil, iyi komşuluklar da geliştirecek şekilde çalışıyoruz. Müşterilerimizin yanında tedarikçilerimizi, çözüm ortaklarımızı ve en önemlisi çalışanlarımızı da ailemizin bir parçası gibi görüyor, oluşturulan bu sinerji sayesinde var gücümüzle çalışıyor ve taahhütlerimizi zamanından da önce hayata geçirmenin coşkusunu yaşıyoruz.

1998 yılından günümüze kadar Gaziantep'de bir çok projeye imza atmakla beraber, tüm projelerimizde doğal kaynakları ve doğal dengeyi koruyarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Çevre düzenlemeleri ve peyzaj alanları ile birlikte doğayla uyumlu yeşil ve mavinin her tonunu barındıran yaşam alanları hayata geçiriyoruz.

Biz, Evva İnşaat Ltd. Şti. olarak müşterilerimizin tüm beklentilerini, hatta hayal ettiklerinden de fazlasını karşılayan ve yaşam kalitelerini yükselten projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Gazi şehrimizi geleceğe taşıyacak projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bir gün tüm Gaziantepliler' in Evva İnşaat Ltd. Şti.’nin hayata geçirdiği konutlarda yaşama ayrıcalığına sahip olması dileğiyle...